Смертельне зіткнення: бабуся та її 15-річна онука загинули в аварії на Хмельниччині (ФОТО)

ДТП

Трагедія на дорозі сталася вчора, 22 січня, близько 12 години в селі Вербка Летичівської тергромади. Зіткнулися автобус та легковик. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула літня жінка та її неповнолітня онука.

За інформацією поліції Хмельниччини, відбулось зіткнення між автомобілем “Пежо Партнер” під керуванням 42-річної жительки міста Чортків та автобусом “Богдан”, за кермом якого перебував 48-річний житель с. Бережани.

У результаті ДТП двоє пасажирок автомобіля “Пежо” 15 та 62 років від отриманих травм загинули на місці події”, – йдеться в інформації.

Наразі відкрито кримінальне провадження за цим фактом.

Як з’ясувалось, за кермом легковика перебувала головна спеціалістка відділу економічного розвитку та комунального майна Чортківської міської ради, що на Тернопільщині. А загиблими є її донька та свекруха. Про це повідомили в міській раді.

Вчора, 22 січня, неподалік Хмельницького Наталія Мостовик потрапила у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом п. Наталія отримала травми. Інші двоє пасажирів – загинули… Йдеться про її доньку – 10-класницю Чортківської гімназії ім. М.Шашкевича Настю Мостовик та її свекруху – 62-річну Галину Мостовик…Ця страшна звістка – це непоправне горе для їхніх рідних, близьких, друзів та колег”, – йдеться в дописі.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм