У хмельничанки вилучено понад 19 тисяч пачок контрафактних цигарок

Економіка

Працівники фіскальної служби спільно із управлінням стратегічних розслідувань Нацполіції припинили протиправну діяльність мешканки міста Хмельницький, яка займались збутом на території області контрафактної тютюнової продукції.

 Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

 Встановлено, що жінка через мережу торгових точок у Хмельницькому збувала заздалегідь закуплені контрафактні цигарки. Фальсифікат під виглядом відомих світових брендів та інших виробників реалізовувався з підробленими марками акцизного податку та без них.

«Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту продукції виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 19 тисяч пачок фальсифікованих тютюнових виробів. Їх орієнтовна вартість перевищує 800 тисяч гривень», – зазначив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.

 За його словами, прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку).

Нагадаємо, на 3,5 мільйона гривень тютюнового фальсифікату вилучено з обігу на Хмельниччині. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм