У Хмельницькому на хабарі затримали начальника сектору поліції: він чинив опір (ФОТО)

Кримінал

Служба безпеки України спільно з територіальним управлінням ДБР, розташованим у Хмельницькому, за процесуального керівництва обласної прокуратури, викрила на одержанні неправомірної вигоди начальника одного із секторів ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Про це повідомили у пресслужбі УСБУ в області.

За попередньою версією слідства, поліцейський вимагав гроші від фігуранта кримінального провадження, якому гарантував, що його не притягнуть до кримінальної відповідальності за незаконне виготовлення і зберігання наркотичних засобів, а провадження ‒ закриють.

«Під час затримання начальник сектору поліції чинив опір і, намагаючись утекти з місця події, здійснив наїзд на правоохоронців», – зазначили в УСБУ.

Додали, що затримали поліцейського після одержання хабара. Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди), ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Як стало відомо «ХМ-ІНСАЙД» із власних джерел, йдеться про хабар у сумі 10 тисяч гривень.

 

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила на хабарі голову однієї з об’єднаних територіальних громад Кам’янець-Подільського району.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм