В обласному серцево-судинному центрі визначилися з вартістю консультацій та операцій

Здоров‘я

Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій затвердив тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Хмельницький обласний серцево-судинний центр».

Про це свідчить його розпорядження від 18 травня, яке уже пройшло обов’язкову державну реєстрацію в Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

Відповідно до документу, платні послуги в серцево-судинному центрі поділяються на три напрями:
– оздоровчий масаж, гімнастика, бальнеологічні процедури з метою профілактики захворювань та зміцнення здоров’я дорослого населення:  найдешевше – масаж кінцівок за 42 гривні, найдорожче – загальний масаж тіла за 136 гривень);
– лабораторні, діагностичні та консультативні послуги за зверненням громадян, що надаються без направлення лікаря, зокрема із застосуванням телемедицини (найдешевше – електрокардіографія за 20 гривень, найдорожче – коронарографія за 7 210 гривень);
– медичне обслуговування, зокрема із застосуванням телемедицини, іноземних громадян, які тимчасово перебувають на території України (найдешевшою послугою є імплантація електрокардіостимулятора – 6 154 гривні, найдорожче обійдеться мамарно-коронарне шунтування – 75 741 гривня).

Перебування в палаті стаціонарного відділення (без урахування вартості лікарських засобів) коштуватиме на одну особу 790 гривень за добу.

Нагадаємо, в квітні цього року відкрито реконструйований реперфузійний корпус КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» за участі Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм