В`їхав в огорожу і втік: водієві з Шепетівщини загрожує 34 тис грн штрафу (ФОТО)

ДТП

Працівники Шепетівського райуправління поліції встановили особу водія, який вчинив ДТП в Нетішині та зник з місця події. Коли його розшукали, він був нетверезий. 

Учора, 13 червня, до поліції у місті енергетиків надійшло повідомлення про те, що невідома особа автівкою протаранила бетонну огорожу та зникла. Тож на місце оперативно прибув екіпаж сектору реагування патрульної поліції.

Правоохоронці встановили, що до події причетний 32-річний місцевий житель. Чоловік перебував за кермом автомобіля марки “Рено”, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною огорожею. Аби уникнути відповідальності втік з місця ДТП, прихопивши з собою номерний знак автівки”, – повідомили в РУП.

Нетішинця застали у стані алкогольного сп’яніння — цей факт зафіксували медики. В райуправлінні зауважують, що правопорушник зізнався у скоєному й додав, що вжив спиртне після ДТП. На нього склали три адміністративні протоколи:

  • за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що причинило пошкодження майна);
  • за ст.122-4 КУпАП (Залишення місця ДТП);
  • за ч.4 ст.130 КУпАП (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП алкоголю до проведення уповноваженою особою медичного огляду).

Правопорушнику загрожує покарання у виді штрафу 34 000 гривень з позбавленням права керування на 3 роки, а також можливий адміністративний арешт на 15 діб.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм