За невчасний ремонт стадіону в Кам’янці-Подільському прокуратура вимагає 1,4 млн грн штрафу

Спорт

Хмельницька обласна прокуратура до суду заявила позов про стягнення 1,4 мільйона гривень штрафних санкцій за договором про закупівлю робіт з капітального ремонту міського стадіону ім. Г.А. Тонкочеєва у місті Кам’янець-Подільський.

За інформацією установи, роботи вартістю понад 11 мільйонів гривень заплановано в рамках президентської програми «Велике будівництво».

 «Підставою для звернення прокуратури до суду стало неналежне та несвоєчасне виконання своїх обов’язків столичним товариством, яке зобов’язалось здійснити ремонт та уже отримало аванс у розмірі майже 3,4 мільйона гривень», – зазначили в прокуратурі.

Також у судовому порядку прокуратура вимагає розірвання договору про закупівлю та стягнення з товариства невикористаної суми авансового платежу.

Як писав «ХМ-ІНСАЙД», Хмельницька обласна прокуратура у судовому порядку вимагає розірвати договір з підрядником, який за 11 мільйонів гривень мав провести капітальний ремонт міського стадіону ім. Г.А. Тонкочеєва у Кам’янці-Подільському. Капремонт стадіону доручили новому підряднику за більшу суму.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм