Завтра Зеленський у Хмельницькому збере палату Конгресу місцевих і регіональних влад

Політика

Завтра, 3 червня, Володимир Зеленський з черговою робочою поїздкою перебуватиме у Хмельницькій області. Він візьме участь у першому засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад.

Про це зазначено в інформації Хмельницькоі ОДА.

Засідання Палати місцевих влад за попередніми даними відбудеться в приміщенні Палацу спорту по вулиці Прибузька, 5/1а, в обласному центрі, будівництво якого наразі триває. Очікується, що на захід прибудуть керівники органів місцевого самоврядування з усіх регіонів країни.

Окрім того, Зеленський планує відвідати один із медзакладів Хмельницького.

Нагадаємо, у 2020 році Володимир Зеленський двічі перебував на Хмельниччині з робочим візитом. Зокрема, у червні він проінспектував виконання програми «Велике будівництво», зустрівся з представниками бізнесу та туристичної галузі в Кам’янці-Подільському. Тоді ж поліція склала на нього адмінпротокол про порушення карантину під час відвідування кав’ярні у центрі Хмельницького.

У вересні Зеленський провів робочу зустріч на  ХАЕС, поспілкувався зі студентами, взяв участь у представленні команди провладної партії у Хмельницькій  області. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм