На ринку Хмельницького знову вилучили тютюновий фальсифікат

Економіка

Працівники фіскальної служби Хмельниччини спільно із управлінням стратегічних розслідувань Нацполіції в області припинили черговий  протиправний збут контрафактної тютюнової продукції.

Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

Встановлено, що через два торговельних кіоски на ринку в обласному центрі місцевий підприємець реалізовував заздалегідь закуплені контрафактні цигарки.

Фальсифікат під виглядом відомих світових брендів та інших виробників реалізовувався з підробленими марками акцизного податку та без них.

 «Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту продукції виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 1,5 тисячі  пачок фальсифікованих тютюнових виробів», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.

 Додав, що орієнтовна вартість вилученого становить 100 тисяч гривень.

 Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку).

Нагадаємо, у хмельничанки вилучено понад 19 тисяч пачок контрафактних цигарок.

 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм