«Хмельницькгаз» передасть для військових частин 30 буржуйок

Економіка

Регіональна газова компанія розпочинає масштабну акцію «Зігріємо наших». Заводи RGC Production виготовлять 800 буржуйок, які передадуть на передову разом з теплим одягом до Дня захисників та захисниць України. «Хмельницькгаз» передасть для військових частин 30 буржуйок.

 

Потреба військових у пічках-буржуйках зараз колосальна, їх вкрай птребують мобілізовані працівники, з якими підтримується тісний зв’язок. З початку повномасштабної війни було мобілізовано 1 500 працівників компаній, що працюють під брендом РГК. У «Хмельницькгазі» – близько 100.  

«Це професійні пічки, виготовлені заводами РГК за допомогою високоточного новітнього обладнання. В пічках регулюєтся подача повітря та відвід відпрацьованих газів, вони призначені для приготування чи підігріву їжі, сушіння одягу та оснащені іскрогасниками», – інформує голова правління АТ «Хмельницькгаз» Михайло Юрченко. 

800 пічок, які компанії, що працюють під брендом РГК, передадуть на передову, дозволять зігріти в бліндажах мінімум 7-8 тисяч бійців. На їхнє виробництво піде близько 34 тонни металопродукції. Також додатково до форми буде передано захисникам і теплий одяг.

Нагадаємо, що в серпні РГК передала на передову 17 пікапів та вантажівок. В рамках проекту РГК «Підтримаймо ЗСУ» було придбано і відремонтовано 205 автомобілів для військових. Всього за шість місяців загальна сума допомоги ЗСУ склала 125 000 000 гривень. 

Волонтерські штаби, створені при регіональних підрозділах, постійно передають бійцям безпілотники, маскувальні сітки, медикаменти, засоби гігієни, одяг, продукти. Ми підтримуємо не лише підрозділи, у яких служать наші працівники, але й інші, що потребують допомоги.

(За матеріалами пресслужби АТ «Хмельницькгаз»).

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм