Обірвані електролінії та повалені дерева: у Кам’янці-Подільському вирує негода

Надзвичайні події

Буревій разом із дощем, який синоптики прогнозували на сьогодні, 18 вересня, вже наробив шкоди в Кам’янці-Подільському. У міській раді повідомляють про пошкоджені лінії електромережі та падіння дерев на декількох вулицях.

Негода призвела до низки поривів ліній електромереж, падіння дерев. Приймає повідомлення про наслідки негоди оперативна служба міської ради 0687771505. В місті над ліквідацією наслідків працює ДСНС та на роботу викликані комунальні служби”, – інформують на сторінці міської ради.

(Фото зі сторінки Кам’янець-Подільської міськради)

Місцеві мешканці повідомляють у соцмережах про наслідки негоди. Зокрема, про повалене дерево на лінію електропередач по вулиці Степана Бандери написала кам`янчанка на каналі служби міськради 1505:

Дерево порвало дроти, лежить поперек вулиці, все іскрить”.

(Скриншот відео кам`янчанки на каналі оперативної служби)

Також на сторінці міської ради ще одна дописувачка зазначила, що в дворі по вулиці Дмитра Саса, 5 дерево впало на машину.

Нагадаємо, неподалік Хмельницького дерево впало на дорогу і тимчасово перекрило рух проїжджою частиною. Синоптики заздалегідь попереджали про погіршення на Хмельниччині погодних умов цими вихідними, йшлося про шквальні вітри та сильні дощі.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм