У Кам’янці-Подільському депутати заблокували роботу сесії міськради та пошкодили мікрофон

Політика

Чергове засідання сесії Кам’янець-Подільської міської ради, заплановане на 10 годину сьогодні, 22 липня, розпочалося з інциденту.  

На розгляд сесії з-поміж іншого виносились питання внесення змін до бюджету громади, фінансування діяльності комунальної та соціальної сфер міста тощо.

Проте частина обранців, звинувативши  міського голову Михайла Посітка у тиску на їхніх однопартійців та порушенні регламенту, заблокувала трибуну ще на початку роботи сесії. А згодом під час виступу міського голови пошкодили його мікрофон.

(Скріншот відео засідання сесії міськради, опублікованого в соцмережах)

У сесійній залі були присутні мешканці села Довжок, яке входить до складу Кам’янець-Подільської міської тергромади. Вони закликали депутатів проголосувати за програму комунального транспорту, оскільки існує проблема належного транспортного забезпечення між селом та містом.

«Нас не цікавлять ваші політичні розборки. Не спекулюйте нами. Вас вибрали, щоби працювати, тож працюйте!», – обурилися сільчани.

Наразі в роботі сесії оголошено перерву.

Зауважимо, що в Кам’янець-Подільській міській раді досі залишається не вирішеним ряд кадрових питань, зокрема, щодо заступників міського голови, секретаря міськради, старост.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм