У Нетішині п’яний водій громив піцерію та припарковані автівки

Надзвичайні події

Ввечері учора, 12 березня, поліцейські Нетішина вгамовували п’яного молодика, який «надебоширив» аж на три адміністративні протоколи.

До правоохоронців міста енергетиків, як зазначили в Шепетівському райуправлінні поліції, зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що якийсь чоловік пошкодив дзеркало в одній із піцерій та втік на автомобілі ВАЗ 2106 у невідомому напрямку.

«Поліцейські завдяки камерам відеоспостереження встановили автівку дебошира та розпочали її пошуки. Оперативно встановили й особу зловмисника: ним виявився 21-річний нетішинець», – розповіли в райуправлінні.

Зазначили, що молодик перебував у стані сильного сп’яніння. Як з’ясувалось, під час своєї нічної мандрівки п’яний нетішинець на автомобілі встиг здійснити наїзд на два припарковані легковики, завдавши механічних пошкоджень.

На горе-водія поліцейські сектору реагування патрульної поліції склали одразу три адміністративні протоколи: за вчинення  хуліганських дій, порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу, та за керування у стані сп’яніння.

«Невідомо, скільки ще шкоди міг завдати чоловік за кермом напідпитку, якби не оперативність поліцейських. На щастя, обійшлося без травмованих», – зауважили в поліції.

Додали, що наразі чоловіка очікує розгляд адміністративних матеріалів у суді.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм