Уже третій безпечний простір запрацював для школярів у Хмельницькому

Освіта

Сьогодні в ЗОШ №25, що в обласному центрі, презентували третій ресурсний простір, реалізований в навчальних закладах громади. Це спільний проект міської ради із благодійним фондом «Карітас Хмельницький».

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин зазначив, що благодійники надали ресурси, а муніципалітет – робочі руки та залагодив організаційні моменти.

Маємо класний, сучасний ресурсний простір, який даватиме змогу працювати з учнями, педагогами батьками за спеціальними модулями і суттєво покращить навчальний та виховний процес. Завдяки роботі з модулями діти соціалізуються, а дорослі вчаться спілкуватися з ними і підтримувати у нових стресових умовах”, – розповів про результати співпраці очільник Хмельницького.

(Фото зі сторінки О.Симчишина)

Додав, що наразі обговорюються варіанти продовження проекту і відкриття подібних ресурсних просторів у інших навчальних закладах.

Особливо важливі такі простори в умовах війни. Маємо хороші відгуки з тих шкіл, де вони вже працюють. При чому, позитивно їх оцінюють не лише педагоги, а й самі школярі”, – розповів Симчишин.

Нагадаємо, раніше такі ж проєкти запрацювали у ЗОШ №21 та ЗОШ №22.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм