Внаслідок обстрілу у Хмельницькому загинув рятувальник Владислав Дворак, – ДСНС

Надзвичайні події

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук висловив свої співчуття родині загиблого працівника ДСНС та показав перші фото із місця влучання ворожих БпЛА в Хмельницькому. 

(Фото ДСНС)

Також керівник ДСНС опублікував фото загиблого рятувальника, який виїхав на ліквідацію наслідків “прильотів”.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій повідомили, що загинув Владислав Дворак – командир відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький.

“З сумом повідомляємо, що під час повторного обстрілу, на Хмельниччині загинув наш колега, який ліквідовував наслідки ворожого удару у ніч на 27 лютого. Владислав Дворак – командир відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький загинув на 22-му році життя”, – додали в ДСНС.

(ОНОВЛЕНО 10:43)

Пізніше очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив про ще одну смерть надзвичайника у лікарні.

Лікарям не вдалося врятувати життя ще одного Героя — рятувальника. Співчуття рідним та близьким загиблих”, – написав начальник ОВА.

Нагадаємо, вночі ворог завдав ударів дронами по обласному центру. Внаслідок обстрілу загинуло двоє людей, троє поранено.

Співчуття рідним і близьким загиблих.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм