З водойми на Шепетівщині дістали тіло чоловіка

Надзвичайні події

Із початком літа на Хмельниччині стартував купальний сезон. У спекотну погоду діти та дорослі прямують саме до водойм, аби зануритися у прохолодну воду. Проте нехтування правил безпечного відпочинку інколи призводять до трагедії. Так сталося цими вихідними на Шепетівщині.

До рятувальників Шепетівського районного управління ГУ ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що у затопленому кар`єрі в селі Михайлючка під час плавання зник чоловік. Тож необхідна допомога у його пошуку.

Надзвичайники за допомогою рятувального човна та мотузки відшукали та дістали тіло чоловіка на сушу.

Загиблим виявився місцевий житель, 1976 року народження. Обставини трагічної події наразі встановлюють правоохоронці”, – інформували в райуправлінні ДСНС.

Зауважимо, що фахівці ДСНС постійно здійснюють інформаційно-роз’яснювальну роботу в місцях відпочинку біля водойм на всій території області. Спілкуючись із краянами, рятувальники наголошують на важливості дотримання основних правил безпеки на водних об’єктах: передусім відпочинок має бути «тверезим», не слід заходити у дуже холодну воду, не робити далеких запливів та не дозволяти дітям заходити у воду без супроводу дорослих.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм